Sudija iz BiH na meču Borac - Željezničar: 'Prvo ručak, pa podrška šampionu'

1
Radiosarajevo.ba
Sudija iz BiH na meču Borac - Željezničar: 'Prvo ručak, pa podrška šampionu'
Foto: FK Sloboda Tuzla / Radislav Kačavenda

Suđenje u Premijer ligi već dugo je pod kritikama mnogih, a još jedan dokaz da 'nije sve čisto' dao je sudija Radislav Kačavenda, svojom aktivnošću na društvenim mrežama.

Iako bi sudije, posebno one koje dijele pravdu u elitnom rangu bosanskohercegovačog nogometa, trebale biti nepristrasne, Radislav Kačavenda se ponosi što navija za - FK Borac. 

On je na svom Instagram profilu, pred meč između Borca i FK Željezničar, podijelio sporan Story, gdje je pokazao svoju podršku za banjalučki klub. 

Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina

Davor Dragičević otkrio ime ubice svog sina

U opisu fotografije s njegovom porodicom stajalo je 'Prvo ručak, pa podrška šampionu', a zatim je dodao i sliku s utakmice između Borca i Željezničara. 

Treba podsjetiti svakako da je Radislav Kačavenda sudio Borcu protiv Veleža, 1. oktobra ove godine, kao pomoćni sudija. Borac je pobijedio rezultatom 2:0. Upravo na ovom meču, Kačavenda nije signalizirao očitu nedozvoljenu poziciju nakon koje je Stojan Vranješ postigao pogodak za Borac. 

Instagram Story sudije Radislava Kačavende
Foto: Screenshot: Instagram Story sudije Radislava Kačavende

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije