Stanković otkrio šta je rekao sudiji i igračima nakon meča

0
Radiosarajevo.ba
Stanković otkrio šta je rekao sudiji i igračima nakon meča
Foto: EPA-EFE / Dejan Stankovic

Crvena zvezda je pružila herojski otpor slavnom Milanu u šesnaestini finala Evropske lige, a na kraju je ispala zbog gola manje u gostima.

U Beogradu je bilo 2:2, a sinoć na San Siru 1:1. Crveno-bijeli su zaista pokazali dosta u sinoćnjem meču, čak s igračem manje stiskali Rossonere, stjerali ih u njihov šesnaesterac, ali do gola za prolazak dalje ipak nisu mogli, piše SportCentar.

Dosta bure je izazvala i odluka sudije da svira kraj meča kada je trebao biti dosuđen korner za ekipu iz Beograda, a nadoknada je bila već istekla.

"Glavnom arbitru sam poslije meča rekao da je mogao da nas pusti da izvedemo korner. Zaslužili smo još tu šansu, s obzirom na to koliko smo se borili. Ne znam šta bi bilo da je obrnuta situacija, ali ne želim da kukam i tražim alibi. Znamo šta je trebalo bolje da uradimo i usmjeren sam na to. Riješićemo to interno. Stvari poput suđenja ne komentarišem, utakmica je gotova i idemo dalje”, istakao je trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije