Crvena zvezda uputila izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću

2
Radiosarajevo.ba
Crvena zvezda uputila izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću
Foto: EPA-EFE / Zlatan Ibrahimović

Neko od prisutnih na stadionu uputio je uvrede na račun prve zvijezde Milana Zlatana Ibrahimovića.

Zbog toga regionalni mediji bruje o mogućoj kazni za srbijanski klub, dok su se iz Ljutice Bogdana oglasili kratkim saopštenjem.

Iz Crvene zvezde su uputili izvinjenje Ibrahimovića, uz poruku da će biti preduzeti koraci, kako bi neodgovrni pojedinac snosio posljedice.

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom.

Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda.

Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživio u našoj kući.

Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati", poručili su iz Crvene zvezde, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije