Šta su Zmajevi poručili sa stadiona 'Mizuho Nagubi'?

Radiosarajevo.ba
Šta su Zmajevi poručili sa stadiona 'Mizuho Nagubi'?
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su na stadionu "Mizuho Nagubi" u Nagoyji obavili prvi trening po dolasku u Japan.

Atmosfera u ekipi je na visokom nivou, što je potvrdio i debitant Aleksandar Kosorić za službenu stranicu Nogometnog saveza BiH.

"Prekosutra nas očekuje utakmica protiv Danske koja je izuzetno kvalitetna reprezentacija. Svi smo spremni, odradili smo i jedan trening. Atmosfera je odlična. Ja, kao debitant sam prihvaćen lijepo od cijele ekipe. Došli smo ovdje s namjerom da osvojimo Kirin kup, da se vratimo kući sa dvije pobjede", kazao je Kosorić.

Pozitivnom rezultatu na turniru nada se i Edin Cocalić.

"Nakon dugog puta odradili smo trening regeneracije. Sutra ćemo imati još jedan i nadam se da ćemo spremno dočekati prvu utakmicu protiv Danske. Nadam se da ćemo pokazati da posjedujemo kvalitet i osvojiti turnir", izjavio je Cocalić.

Ozbiljan pristup u narednom susretu očekuje golman Ibrahim Šehić.

"Danas smo stigli. Iza nas je dug i težak put, ali smo svi raspoloženi odradili trening i pripreme teku u najboljem redu. Čekam utakmicu s Danskom i siguran sam da ćemo svi ozbiljno pristupiti, jer igramo s ekipom koja ima jak sastav. Nama je to šansa da se pokažemo i da potvrdimo kvalitet", smatra Šehić.

Do utakmice polufinala Kirin kupa bh. reprezentativci će obaviti još jedan trening.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije