Španski mediji: PSG priprema 'dvostruku transfer bombu'

1
Radiosarajevo.ba
Španski mediji: PSG priprema 'dvostruku transfer bombu'
Foto: EPA / Jose Mourinho

Španski RMC Sport piše o velikom poslu koji se sprema ovog ljeta.

Harry Kane i Jose Mourinho, nekadašnji saradnici u Tottenhamu, ponovno bi se trebali naći u istom klubu, ali ne u Italiji ni Engleskoj. Naime, Španci pišu kako je ovaj duo najveća želja francuskog prvaka PSG-a pod naslovom 'dvostruka transfer bomba'.

Iako je trenutni trener Parižana Christophe Galtieri pobjedama u zadnja dva kola kupio mir do kraja sezone, on neće voditi PSG iduće sezone. Velika želja sportskog direktora Luisa Camposa je Jose Mourinho s kojim je već sarađivao u Real Madridu prije desetak godina, prenosi SCsport.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Mourinhova prednost, osim velikog imidža, je činjenica da je izrazito uspješan u evropskim takmičenjima te je osvojio već pet trofeja u Ligi prvaka, Evropskoj ligi i Konferencijskoj ligi.

Jedini problem, pišu Španci, moglo bi biti to što Mourinho možda i nije kompatibilan s trenutnim kadrom PSG-a. Upravo je zbog lošeg razumijevanja s igračima i sukoba ega imao neuspjehe u zadnjih par klubova prije Rome.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije