Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda

0
Radiosarajevo.ba
Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda
Foto: Twitter / Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer više neće biti trener Manchester Uniteda. Vodstvo kluba odlučilo mu je dati otkaz nakon pet sati vijećanja, javlja Fabrizio Romano.

United će uskoro saopštiti zvaničnu odluku.

Norveški stručnjak i klupska legenda tako je postao bivši nakon što se nastavio loš niz Manchester Uniteda u Premier ligi.

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

Vildana Bešlija: 'Besplatan gradski prijevoz u KS za prognanike tokom agresije na BiH'

U subotu je izgubio na gostovanju kod Watforda s uvjerljivih 1-4 (0-2). Iako je De Gea obranio čak dva pokušaja Sarra s bijele tačke kod rezultata 0-0, Watford je do poluvremena poveo sa 2-0 pogocima Kinga (28) i upravo Sarra (44).

Početkom nastavka nadu Unitedu vratio je Van de Beek (50), ali nakon što je Maguire u 69. minuti isključen gosti više nisu mogli do preokreta. Štoviše, u sudijskoj nadoknadi su Koao Pedro (90+2) i Dennis (90+5) povisili na konačnih 4-1.

Kao prvi favorit za klupu Crvenih đavola spominje se Zinedine Zidane, dok bi navodno Darren Fletcher mogao voditi klub u prijelaznom periodu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije