Šokantno ispadanje Sarajeva iz Konferencijske lige

5
Radiosarajevo.ba
Šokantno ispadanje Sarajeva iz Konferencijske lige
Foto: Dž. K. / Detalji s utakmice Sarajevo - Milmani

Fudbaleri Sarajeva ispali su iz Konferencijske lige nakon što su večeras šokantno izgubili na Koševu od moldavskog Milsamija s 1:0.

Prvo poluvrijeme 

Sarajevo je, kao što smo i očekivali, preuzelo terensku inicjativu i imalo posjed opte na samom startu meča.

Napadali su izabranici Gorana Sablića, ali nije bilo šansi.

Šok se desio u 18. minuti kada Ginsari ostaje potpuno sam u kaznenom prostoru Sarajeva poslije jednog kornera i matira Kanurića za 0:1.

Sarajevo je, uprkos šoku, nastavilo s napadima. Pidro, Velkoski i Fanimo su imali prilike, ali golman gostiju je bio sjajan.

U 44. minuti novu veliku priliku za goste imao je Puntus. Nakon greške Sušića Puntus je šutirao, ali u posljednji čas Dupovac spašava svoj klub.

Drugo poluvrijeme

Sarajevo u nastavku meča nastavlja s napadima, ali gosti su se zaista dobro branili. Možemo istači tek nekoliko pokušaja domaćih preko Dervišagića, Fanima i Varešanovića, ali nije to bilo previše opasno po goste.

Do kraja meča bordo tim je napadao, ali nije to bilo onako kako smo svi očekivali i Sarajevo je potpuno neočekivano ispalo iz Konferencijske lige. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije