Šokantna scena iz Engleske obilazi svijet. Ovo je trenutak kada se nogometaš srušio na teren

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Budite odgovorni, propitujte zbog svojih najdrazih

Imate li mrvu hrabrosti da konacno stanete na stranu istine a ne sponzora i novca? Grize li vas barem malo savjest jer ste bili obmanuti i instruirani oko histerije, sijanja straha i panike uz nevidjene osude onih koji su protiv. Imate li mrvu hrabrosti da propitate ovu problematiku???

Jes, jes, priznajte

Bill Gates putem 5G tehnologije aktivirao vakcinu koju je ovaj naivac primio prije 3 godine. Probudite se, prije nego brod stigne do ruba Zemlje.

Dr.Med.

Bill Gates putem 5G tehnologije aktivirao vakcinu koju je ovaj naivac primio prije 3 godine. Probudite se, prije nego brod stigne do ruba Zemlje. ka Jes, jes, priznajte Okani se tih prica. Zbog takvih prica/zavjera i dovodi do apsurda naocigled istinu. Treba stvari sagledati i jasno postaviti pitanje, zasto je neko lazirao studije, zasto se po hitnoj proceduri odobrila nova tehnologija nedovoljno istrazena, zasto se uslovljavalo i apliciralo na milijarde bez da se zna pravi ucinak i posljedice. Zasto se suti i ne postavlja pitanje, ne prozivaju odgovorni o ovoj pojavi koja je enormna od polovine 2021 do danas???? Price o covidu, price o zatopljenju, price o zakljucavanjima, sve je to ok, ali zasto se permanentno cenzurise prica o stvarnom akteru???? Novinari, hocete li biti do kraja saucesnici?

Ako treba do ruba Zemlje

Dok se ne dokaze da nije umrlo 7 miliona ljudi od Covida. I dok se ne dokaze da vakcina ima male robote u sebi koji insane pretvaraju u aligatore i koji se aktiviraju na daljinsko upravljanje i uglavnom ubijaju fudbalere. I dok se ne dokaze da Kennedy nije ubijen i da zivi sa Elvisom u Kentuckyju.

/ Najnovije