Šokantna izjava bivšeg člana Nogometnog saveza BiH: "Titule su naštimane"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

E cuj sokantno... HAHAHAHAHAHHAHA Bilo je sokantno kad je poceo pljackat prije dvije godine, sad smo navikli.. normala je da FK Sarajevo dvije godine za redom ima 3-4 puta vise kartona od borca, zrinjskog a najvise ulaze u fudbal, najjace igrace dovode.. Sokantno je i da begic nikad nije odgovarao za svoja ne djela.. Sokantno je da ste se i VI sjetili napisat nesto o ovom, svi smo ubijedjeni da radite za lopove, da ih cuvate i uzimate tal normala.. Nije ovo od juce..

JA1

Sokantno bi bilo da ovo neko ne zna ali ocito ima i takvih. Kakvih pet sest godina, vec godinama su utakmice nastimane i u eu se ide po kljucu odnosno po konstitutivnim narodima iliti sektama.

Vera Wayne

Vera Wayne, Istinita životna priča: Ovo svjedočanstvo dijelim sa partnerima koji pate od problema u vezi. Muž me napustio prije 3 godine. Bila sam povrijeđena i trebala mi je pomoć, pa sam istražila na internetu i naišla na stranicu gdje sam vidjela da dr Ogundele, pomaže i drugim ljudima sa sličnim problemima. Kontaktirao sam ga i uradio je posebne čini za mene. Na moje iznenađenje, nakon 24 sata, moj muž se vratio kući. Tako smo se ponovo okupili i puno je ljubavi, radosti i mira u mojoj porodici. Dr. Ogundele možete kontaktirati i na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ja sam živo svjedočanstvo njegovog rada, ovaj čovjek je super.

/ Najnovije