Šok za Ronalda: Pokraden jedan od najboljih igrača svijeta

0
Radiosarajevo.ba
Šok za Ronalda: Pokraden jedan od najboljih igrača svijeta
Foto: EPA-EFE / Cristiano Ronaldo sa suprugom Georginom

Dok su Cristiano Ronaldo i društvo iz portugalske reprezentacije sinoć igrali prijateljsku utakmicu sa Španijom (0:0), iz rodnog mjesta nogometne zvijezde stigla je jedna neugodna vijest. 

Lopov je, naime, iskoristio priliku i opljačkao luksuznu Ronaldovu vilu na Madeiri.

Policija nije objavila koliko je ukupna šteta, ali radi se o zdanju od sedam miliona eura, koje je Cristiano kupio 2015. godine ponajviše zahvaljujući nestvarno lijepoj poziciji s koje puca prekrasan pogled na more, a opremljena je apsolutno svime za savršen odmor.

Ima dva olimpijska bazena te nogometno igralište, a samo obnova trajala je pune četiri godine.

Tamo su Ronaldo, nevjenčana supruga Georgina Rodriguez i djeca provodili dane za vrijeme 'lockdowna', međutim, ovih je dana slavni nogometaš u Lisabonu na reprezenativnoj akciji, a Georgina na sedmici mode u Parizu.. 

Za to vrijeme, lopov je opelješio vilu, a lokalni mediji javljaju da se ušuljao kroz garažna vrata koja je neko od posluge ostavio napola otvorenim. 

Policija je ovoga puta reagirala munjevito, a posao im je olakšao i sam lopov. Nakon što je član rodbine u srijedu shvatio da je kuća opljačkana, pregledane su nadzorne kamere i identificiran počinitelj, navodno već otprije poznat porodici.

Još uvijek, doduše, nije uhapšen i policijska potraga za njim i dalje traje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije