Zbog ove haljine neki su žestoko napali Ronaldovu djevojku

0
Radiosarajevo.ba
Zbog ove haljine neki su žestoko napali Ronaldovu djevojku
Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Zaručnica jednog od najboljiih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez prije dva dana stigla je u Pariz na reviju prestižnog Louis Vuittona u sklopu tamošnje Sedmice mode.

Naravno, 26-godišnja ljepotica bila je glavna zvijezda, ali je stajlingom ostavila različte utiske. Dok je jedni hvale, drugi kude.

Stigavši pred nedavno preuređenu robnu kuću La Samaritaine, gdje se održavala revija, izašla je iz automobila obučena u skoro 10.000 maraka vrijedan Louis Vuitton baloner s prepoznatljivim logotipima LV.

Dvoredno kopčanje i kaiš stegnut u struku dodatno su istakli njenu figuru, posebno noge, a zaključak mnogih je kako ispod istog nije nosila gotovo ništa.

Kako bi „razbila“ smeđu kombinaciju poigrala se jarkocrvenom bojom, pa je uz lakirane salonke na vrtoglavo visoke potpetice u rukama nosila popularnu Bleecker torbicu, čija je cijena gotovo 5.000 KM. I salonke i torbica su također s potpisom Louis Vuittona.

Od nakita Georgina je odabrala jednostavne naušnice, zlatni sat, ali i prsten s ogromnim dijamantom za koji mnogi nagađaju da je zaručnički, prenosi tportal.hr.

S druge strane, zlobnici smatraju da je „malo ko od nekadašnje prodavačice u ekskluzivnim buticima, a kasnije žene koja diktira trendove u modnom svijetu očekivao ovakav debakl!?“

"Nema sumnje da Georgina oko sebe ima gomilu ljudi koji brinu o njenom izgledu, pa i stajlingu, ali ovo što su sada vidjeli njeni obožavaoci širom svijeta je potpuna katastrofa! Vjerenica Cristiana Ronalda je na sebe navikla haljinu/mantil jednog svjetski poznatog brenda, inače omiljenog među svetskim džet-setom. Mnogi su primetili i njenu neuredni i masnu kosu. Očigledno da su i frizeri promašili", prenio je Kurir.

No, Georgina se na kritike ne obazire, a najljepše fotke s pariške revije uz poruku: „Evo! Spremna sam!“, objavila je na svom Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije