Slike s luksuzne jahte: Ronaldova Georgina opet "počastila" fanove

Radiosarajevo.ba
Slike s luksuzne jahte: Ronaldova Georgina opet "počastila" fanove
Foto: EPA-EFE / Georgina Rodriguez

Da su se znojenje i redoviti treninzi tokom cijele godine itekako isplatili, pokazala je još jednom Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda.

Svoje obožavatelje na Instagramu, kojih je gotovo 19 miliona, ovoga je puta "počastila" fotografijama u crnom bikiniju, piše tportal.hr. 

Danas je svijet prepoznaje zahvaljujući njezinoj ljubavnoj vezi s najpoznatijim nogometašem svijeta - Cristianom Ronaldom - kojem je rodila kćerkicu Alanu Martinu, ali i preuzela majčinsku ulogu njegove ostale djece, sina Cristiana Jr. te blizanaca Matea i Eve.

Na svom novom životu Georgina Rodriguez je odlučila i sama zaraditi, pa je, na temelju slave i miliona pratitelja na Instagram profilu počela dobijati unosne ugovore.

Stoga ne treba čuditi da Georgina pomno bira što će objaviti na svom Instagramu, a sve kako bi joj se otvorile nove poslovne prilike. Posljednje u nizu objava one su s luksuzne jahte na kojima Georgina Rodriguez pozira izvirujući iz mora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije