Šok uhvaćen u prijenosu uživo: Legendarni fudbaler pao u nesvijest

0
Radiosarajevo.ba
Šok uhvaćen u prijenosu uživo: Legendarni fudbaler pao u nesvijest
Foto: Screenshot / Shaka Hislop pao u nesvijest

Shaka Hislop, ESPN-ov novinar i bivši vratar Premier lige, šokirao je nazočne onesvijestivši se usred javljanja u nedjeljnom prijateljskom susretu Milana i Real Madrida u Pasadeni u Kaliforniji. 

54-godišnjak je počeo bauljati terenom prije nego što se srušio na svog kolegu Dana Thomasa i uzrokovao paniku.

Temperatura zraka u trenutku javljanja bila je oko 25°C, no nije utvrđeno je li vrućina povezana s Hislopovim gubljenjem svijesti.

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Sjećanje na Bojana Tončića: U jeku NATO bombardovanja rekao ne Vojsci Jugoslavije

Ubrzo nakon incidenta ESPN je prekinuo prijenos, a kasnije su obavijestili gledatelje da je novinar svjestan i stabilan.

"Shaka je pri svijesti, priča, čini mi se da mu je malo neugodno zbog svega i poslao je svima isprike. Prerano je za postavljanje bilo kakve dijagnoze, ali važno je da je pri svijesti. Razgovarali smo s njegovom ženom i čini se da je sve u redu", rekao je Thomas.

Na društvenim mrežama odmah su se krenule nizati zabrinute poruke obožavatelja i prijatelja. "Strašno je svjedočiti ovako nečemu. Velikom čovjeku želim svu snagu i brzi oporavak, napisao je jedan od obožavatelja", a drugi je dodao da mu je drago što je bivši golman pri svijesti i da doktori brinu o njemu, piše Jutarnji list. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije