Čudna situacija na krunidbi kralja i kraljice: Objavljen snimak vojnika koji pada u nesvijest

0
Radiosarajevo.ba
Čudna situacija na krunidbi kralja i kraljice: Objavljen snimak vojnika koji pada u nesvijest
Foto: Printscreen / Twitter / Vojnik pao u nesvijest tokom krunidbe

Čini se da je dugačak i naporan dan krunidbe kralja Charlesa uzeo danak na neke od prisutnih, posebno na vojnika koji je snimljen kako pada u nesvijest tokom krunidbene povorke.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vojniku koji se srušio u nesvijest pomogli su pripadnici Kraljevske mornarice i odvukli ga s terena nakon što je glavom pao u blato, dok su svi drugi mirno stajali kao da se ništa ne događa.

"Ovo je malo okrutno kako ga vuku po tlu", "Bit će dobro, sigurno će dobiti puno nadimaka od kolega koji će ga podsjećati na ovaj trenutak", "Kako ga to vuku po blatu", komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a sada priznao da je pokušao samoubistvo

Predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a sada priznao da je pokušao samoubistvo

Pomoć je trebala i jednoj policajki koja je viđena kako se šepajući udaljava s mjesta na kojem se nalazila, a jedan je časnik Kraljevske mornarice završio je na nosilima nakon što mu je pružena prva pomoć.

Više od pet hiljada pripadnika oružanih snaga stiglo je na kolodvor Waterloo, a svi su bili obučeni u odore, spremni za naporan dan koji je bio pred njima.

Sličan se trenutak dogodio i na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete, na kojem je također jedan vojnik kolabirao, a snimak se brzo proširio društvenim mrežama.

Podsjetimo, nabiskup Canterburya je u subotu 8. maja, u Westminsterkoj opatiji okrunio Charlesa III kao kralja Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, a njegovu suprugu Camillu za kraljicu-suprugu.

Charles III je 39. kralj okrunjen u Westminsteru od 1066. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije