Službeno: Nermin Bašić novi trener FK Željezničar

0
N. Ž.
Službeno: Nermin Bašić novi trener FK Željezničar
Foto: Adem Ćatić / FK Željezničar / Nermin Bašić novi trener FK Željezničara

FK Željezničar je i službeno potvrdio kako je Nermin Bašić novi trener ovog kluba, čime je potvrđena jučerašnja informacija portala Radiosarajevo.ba.  

Nermin Bašić na klupi mijenja Edisa Mulalića, s kojim je Željo sporazumno raskinuo ugovor 6. aprila

Podsjetimo, Bašić je posljednji angažman imao u slovenskom klubu Radomlje. Još je u karijeri vodio Tuzlu City, Goricu, Metalleghe i Travnik.

Potraga za novcem i pljačkašima i dalje traje: Objavljen identitet uhapšenog Gruzijca

Potraga za novcem i pljačkašima i dalje traje: Objavljen identitet uhapšenog Gruzijca

Kao pomoćnik je radio s Draganom Jovićem u Ismailyu i 1 de Agostou. Nermin Bašić ima samo 39 godina, iza sebe ima solidnu trenersku karijeru i može biti dobro dugoročno rješenje za Želju.

Nermin Bašić novi trener FK Željezničar: Ekipa ima ogroman kvalitet i potencijal 🔵⚪ Tridesetdevetogodišnji Nermin Bašić...

Posted by FK Željezničar on Wednesday, April 12, 2023

Željezničar je trenutno peti na tabeli s dva boda manje od trećeg mjesta koje vodi u Europu. Plave očekuje revanš polufinala Kupa BiH s Veležom koji je u prvom meču slavio s 1:0.

U Želji se nadaju finalu Kupa sa Zrinjskim te bi tako i poraz u finalu značio da i četvrti iz Premijer lige BiH ide u Konferencijsku ligu.

Narednu utakmicu Plavi igraju u petak, 14. marta, protiv Zrinjskog u Čitluku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije