Slot dogovara fenomenalnu razmjenu, na Anfield stiže nasljednik ponajveće zvijezde Liverpoola

0
Radiosarajevo.ba
Slot dogovara fenomenalnu razmjenu, na Anfield stiže nasljednik ponajveće zvijezde Liverpoola
Foto: EPA - EFE / Arne Slot

Nije nikakva tajna da će narednog ljeta u redovima engleskog velikana Liverpoola doći do velikih promjena, te će prema svemu sudeći nekoliko zvijezda napustiti klub.

Nizozemski stručnjak Arne Slot je već zasukao rukave i krenuo je u potragu za novim nogometašima koji trebaju biti prave zamjene za zvijezde Liverpoola, a neke od njih od naredne sezone nećemo gledati u crvenom dresu.

Kako saznaju mediji iz Italije, sportski direktor popularnih ‘Redsa’, Richard Hughes, već je stupio u pregovore sa čelnicima Rome kako bi u Liverpool doveo sjajnog golmana Mileta Svilara.

Snimak koji morate vidjeti: Dačić ponovo pjevao Erdoganu na turskom

Snimak koji morate vidjeti: Dačić ponovo pjevao Erdoganu na turskom

Zapravo, radi se o razmjeni. Naime, plan je da rezervni čuvar mreže bivšeg engleskog prvaka, Caoimhin Kelleher, krene put Rima i tako karijeru nastavi na Olimpicu.

S druge strane, Svilar bi bio zamjena Alissonu Beckeru koji ponovo ima probleme sa povredama, ali tu ovoj priči nije kraj i trener Slot ima jasnu viziju.

Ono što Nizozemac želi jeste to da 25-godišnji Srbin rođen u Belgiji zauzme mjesto prvog golmana nakon što Alisson napusti klub, a što će se dogoditi poprilično brzo, piše sportam.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije