Spektakl u Italiji: Na Olimpico stadion u Rimu večeras stiže Belgija

0
Radiosarajevo.ba
Spektakl u Italiji: Na Olimpico stadion u Rimu večeras stiže Belgija
Foto: AA / Švicarska - Italija

Utakmica Lige Nacija će se održati večeras, 10. oktobra održati na stadionu Olimpico u Rimu između dvije nogometne sile Italiju i Belgiju.

Italija je u ovoj grupi u najboljoj poziciji i za to se bore i Belgija i Francuska, dok Izrael stoji najlošije. Italija ima 6 ukupnih bodova koje ostvarila kroz dvije pobjede, dok Belgija tu stoji nešto lošije sa 3 boda što predstavlja posebnu motivaciju da oduzmu ovu poziciju Talijanima

"Svaka utakmica nam je važna i samim time ulazimo u svaku sa istom željom da pobijedimo. Belgija je fantastična ekipa, ne bih previše pričao o tome jer znam koliko teško će biti ostvariti trijumf. 

Milorad Dodik u panici: "Schmidt ministar umjesto Konakovića, puč u MVP-u"

Milorad Dodik u panici: "Schmidt ministar umjesto Konakovića, puč u MVP-u"

Ide nam u prednost što igramo na našem terenu, vjerujem u naš tim i nemamo razloga da nemamo vrhunske ambicije" , rekao je Luciano Spalletti, selektor reprezentacije Italije. 

Podsjećamo da reprezentacija Bosne i Hercegovine igra svoju utakmicu sa Njemačkom sutra, 11. oktobra u Zenici na Bilinom Polju sa početkom u 20.45 sati. 

Sve zanimljivosti vezane za ovaj meč možete pratiti na portalu Radiosarajevo.ba dok live tekstualni prijenos možete pratiti na našem portalu u večernjim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije