Slavlje na Bilinom polju: Plemići se okitili "duplom krunom", sreća na licima igrača i navijača

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Neka dusmani plaču, posebno oni sto pismu ona pisma...

tuner

Neka dusmani plaču, posebno oni sto pismu ona pisma... ka Mostar okrecu se ledja kada je himna fasisto. igras sa drugim sastavom dinama, koje placa dinamo i ****cis se

Error

Samo slijep ne moze da vidi na sta lice ova 'pravedna' suđenja.Fuj...ovo nije sport vec politika.Na zalost nema sportasa sve su iskalkulisani manipulatori i prevaranti.Jedno veliko bljak i fuj..Kad ni zabava nije zabava vec farsa.

Milan

***

Grk

*** ka Milan Bravo!!! Samo Hrvati i Srbi mogu igrati fudbal Nema mesta za Afrikance u Hriscanskoj Evropi!!! Muslims go home to Africa! Nobody loves ypu!!!

@tuner i ostali muslici

okrecu se ledja kada je himna fasisto. igras sa drugim sastavom dinama, koje placa dinamo i ****cis se ka tuner Ko vama brani da igrate sa drugim timom besiktasa, fenera ili galate? Sta je bilo, ipak vas erdogan ne voli toliko ili ste jednostavno vi nesposobni?

Samo mir

>>Bravo!!! Samo Hrvati i Srbi mogu igrati fudbal Nema mesta za Afrikance u Hriscanskoj Evropi!!! Muslims go home to Africa! Nobody loves ypu!!! ka Grk<< ***** ti svu familiju!

Samo mir

>>Ko vama brani da igrate sa drugim timom besiktasa, fenera ili galate? Sta je bilo, ipak vas erdogan ne voli toliko ili ste jednostavno vi nesposobni? ka @tuner i ostali *** Sta mi imamo s njima??? ***

/ Najnovije