Skaut Arsenala na utakmici između Mladosti i Sarajeva u Doboju kod Kaknja

F. Z.
Skaut Arsenala na utakmici između Mladosti i Sarajeva u Doboju kod Kaknja
Fudbalski klub Mladost iz Doboja kod Kaknja danas će na svojoj MGM Farm Areni dočekati Fudbalski klub Sarajevo u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Utakmici između Mladosti i Sarajeva prisustvovat će i skaut Arsenala Bobby Bennett, a to je za portal Radiosarajevo.ba potvrdio i direktor ekipe iz Doboja ko Kaknja.

"Mi smo iznenađeni, ipak je to jedan od najvećih klubova. Mi smo sretni i ponosni što na svom stadionu možemo ugostiti predstavnika tako velikog kluba. Danas je za naš grad i klub najveća utakmica u historiji i to će samo uljepšati spektakl", rekao je za Radiosarajevo.ba direktor Mladost Enes Bistrivoda.

Na pitanje da li zna koji igrači su na radaru skauta Tobdžija iz Londona, Bistrivoda nam je rekao:

"Ne bih želio da nagađamo o imenima, jer konkretnih i pouzdanih informacija nemamo. Mislim da su u pitanju dva naša fudbalera i dva-tri fudbalera Sarajeva", istaknuo je Bistrivoda.

Bennetta vjerovatno najviše interesuje igra Harisa Duljevića, jednog od najboljih fudbalera lige, koji je izuzetno dobru utakmicu odigrao protiv gradskog rivala Željezničara.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije