Skandalozno: Koga se boji Rade Krunić pa ne želi igrati za Zmajeve?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KO

Sta pljujete momka gnjide odvratne, kakvi smo mi jadovi!!

Gost_Radio_Sarajeva

Pa Vice radi sve da se ne plasiramo. To se radi vec godinama, samo sto se ne zna. Zasto nikad nismo prosli u barazu? Ciro je drvlje i kamanje bacao na Misketa poslije utakmice protiv Portugala, a mi smo ga branili. Sad kad vidim s kim se druzi, onda je moguce i da se nije bas pretrgao da se tada plasiramo.

Sasa

Napadaju momka a rijec rekao nije. Fuuuj! Rade ima nas koji cijenimo sport i sportiste, nadam se da cemo te gledati u repki.

Hamo

Rade, imas podrsku iz Sarajeva. Ne osvrci se na pacenike zeljne klika vise i konflikta. Zdravlje pa karijera na prvom mjestu. Polako ulazis u pogon od povrede. Smo nepoznavaoci sporta ovo mogu pisati. A povrijedjen kruha zaraditi neces, a ni od repke poziv dobiti neces. Cuvaj zdravlje

Alf

Treba igrati i sa rusijom. To kazem kao Bosnjak. Ne vidim ja da je Ukrajina imala simpatije kada su nama trebale. A ovo je sport. Treba igrati jer ne mozete osudjivati cijeli narod zbog onoga sto radi Putin

ko?

još gleda ***

dnovinaru

***

Ako

nista,bice spreman za Rusiju.

Dnounar: ¨sina od sestre¨

valjda ¨necaka¨? A ako bas hoces da naglasis da mu je to necak preko sestre, onda ¨¨sina sestre¨¨...

TAKO JE RADE MAJSTORE!

razotkrij dži ha diste!!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije