Skandalozno: BiH igra prijateljsku utakmicu protiv Rusije, a ovo je stav UEFA-e

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Reprezentativci Bosne ponosne BOJKOTUJTE ovu proserbsku utakmicu. SRAMOTA da AGRESORSKOJ rusiji idu na noge.

#

Nema nam druge, nam je ili igrat ili se od novemra #smrzavat ... vazno bi bilo da ih pobjedimo, da ih makar onda ako nista drugo malo #ponizimo.

Gulliverus

Treba ovu odluku hitno opozvati i bojkotirati odigravanje ove utakmice. NSBiH, pa jeste li vi normalni uopšte??

Gost_Radio_Sarajeva

Savez rasformirati, nek povedu i Misketa sa sobom. Dovesti Bajevića i raspustiti sve ostalo, da ima para za pravog selektora.

Skandalozno je slijedece:

Da se Ruse fasisticki diskriminira vec oko 15 godina, pocelo je sa tzv. dopingom kao da se Ameri ne dopinguju. Zatim je skandalozno, ali na lokalnoj razini, sto postoji ovako GLUHUHUP portal.

Haha

Tako je. Treba bojkotisati sve rusko, počevši od plina i nafte.

Tuner

A bojkotovati pa neka vicko igra

Gost_Radio_Sarajeva

Lijepa slika. Početi rušiti od stepenica, a završiti sa krovom.

SER

HITNO UPUTITI PISMA FIFA I UEFA. BLAMAZA.....

234

ZATRAZITI DOZIVOTNU KAZNU OD FIFA I UEFA ZA IGRACE KOJI NASTUPE

Glupaci

Nece se odigrati, jer igraci sigurno nece ucestvovati u ovoj "igranCi"! Ovo je samo dodatni i cvrst razlog da se KOMPLETAN savez "rastjera"!

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

/ Najnovije