Skandalozna poruka navijača Borca upućena FK Sarajevo: Spominju ratnog zločinca - 'potražite pomoć'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Zloc8nci posaljite senilnoj zivotinji Jadovanu pelena

Jole

E da vidimo sad savez ...Veoma su hitri kad treba kaznjavati sarajevske klubove!!!

Ja, i?

Od 27.09.1993. zelite izbrisati svu proslost i ono sto ste bili? Bio je u klubu, radio i sta god da je tada bio nije bio zlocinac. Kakva ste marva ovo je dovoljan dokaz

Sarajevo bih

Koji su divljaci ova genocidna rulja,pa to kao da je sljeglo iz pecine ,Bože uputi ih na pravi put,oni lutaju ko zombiji.

Sarajevo bih

E da vidimo sad savez ...Veoma su hitri kad treba kaznjavati sarajevske klubove!!! ka Jole Biće kazna normalno ali max. 500 km,pa ista rulja i divlji čopor vlada Savezom ljudi moji,sta očekujete ne kontam.

Matrixus

Ne može ono bez nacionalizma i vrijeđanja, al eto sreća i sudbina pa im se Jadovan kiseli i trune u zatvoru zbog najvećih ratnih zločina u modernoj Evropi. Pa neka se ono ponosi tim zločinima.

YCX

Hahaha dobra fora. Nisu ništa rekli što se nije desilo i zabilježilo. A sad umjesto kukanja i mjaukanja, smislite i vi neku foru pa uzvratite!

/ Najnovije