Skandal u Srbiji: Huligan udario Milana Borjana u glavu

4
Radiosarajevo.ba
Skandal u Srbiji: Huligan udario Milana Borjana u glavu
Foto: Instagram / Milan Borjan sa suprugom

Radnički i Crvena zvezda su remizirali 1:1 u šampionatu Srbije, a utakmicu u Kragujevcu je obilježio i veliki skandal na stadionu Čika Dača.

Jedan od navijača je nakon susreta fizički napao golmana gostiju Milana Borjana.

Prema pisanju srbijanskih medija, golman koji brani boje Kanade i Crvene zvezde, se nakon utakmice fotografirao s djecom u Zvezdinom dresu.

Uz Donat za 7 dana do zdravih navika za život bez žgaravice

Uz Donat za 7 dana do zdravih navika za život bez žgaravice

To se nije svidjelo bijesnom navijaču koji ga je udario u glavu.

Borjan je izgubio živce i krenuo preko ograde kako bi se obračunao sa svojim napadačem, ali uspjeli su ga spriječiti u tom naumu.

Borjanu ovo nije prvi put da se našao u središtu skandala, a Hrvati ga posebno pamte zbog njegovih sramotnih izjava o Domovinskom ratu.

Milan Borjan je rođen u Kninu 1987. godine, a od tamo je odselio kada je krenula operacija Oluja. Svoje rodno mjesto smatra srpskim teritorijem.

"Nisam rođen u Hrvatskoj, nego u Krajini. To je bilo srpsko mjesto. Opisujem se kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo živio puno godina",  izjavio je ranije Borjan, koji je bio poznat i po skandalima i obračunima sa hrvatskim navijačima za vrijeme Svjetskog prenstva u Kataru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije