Skandal u Hrvatskoj: Navijači vrijeđali Luku Modrića

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nek se stide sto su zivi...

A to je jedna manjina, gledaj stadiona prazan ko ljiljanova glava...

Mostar

***

a stadion -pun ko šipak-! ahahaha

što bi ba li jetinice htjele širit mržnju među hrvatima, ahahaha. . . talibančići navijaju za orjunaše i zavidne mulce, ahahahaha, UZALUD VAM TRUD JADNICI!

zoma

Ima bolesti koje ne bole

Boske

Ko im hebe nanaru.Volim sport i raduju me uspjesi hrvatske repke ,smeta mi kad pjevaju pjesmu u kojoj veličaju propalu paradržavu kojoj je presuđeno u Haggu.

Ama

Stokanska nacija. Pogani i zli.

Net

Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

Mile

Budimo realni, ko je rekao da Vatreni moraju biti prvaci? Pa njima je sasvim dovoljno da svaki put budu u vrhu ili da uzmu neku medalju, tako da sebi i šahovnici sustavno rade promociju ko turistička zemlja i da nabijaju Srbima komplekse manje vrednosti. A neki jadni i ogorčeni Srbi treba da znaju da im još od 95g nema utehe, zato jer će Vatrene gledati do kraja života.

Geni kameni

Maradonini preci su *****e iz Hrvatske, a on je svoju ćerku nazvao Dalma po hrvatskoj Dalmaciji jer je tako hteo njegov deda? Lukinu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu od 70g pred kućnim pragom i zapalili kuću, Luka je sa ocem Hrvatom otišao u izbeglištvo, u Zadru. Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa još 220.000 srpskih civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju. Posle rata je više nikada nije video ni čuo, a otac mu se opet oženio... treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih... LUKINA ŽIVOTNA PRIČA Englezi se dive Modriću i Hrvatskoj: Rane iz rata razlog su njegove nepobjedivosti, *****ci su mu ubili djeda na pragu... Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su nakon udaje za Srbina, po običaju, naterali da promeni i veru i ime, a i Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko-pravoslavno zlo... TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta.

Karma

Srbi, pitajte babe imate li na tavanu ćilime za klanjanje, preci su vam 500g bili muslimani. Samo Beograd i okolica je do ww1 imala 217 džamija, a najveća u Evropi je bila Batal džamija na mestu sadašnje Skupštine.....svoju istoriju i veru zaboravljate. Srbina samo laž spasava, zato jer mu je istina i istorija za suicid! 500g ropstva, Đojleni, *****e, slovo U, Jasenovac, šahovnica, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni, grafiti... ma kukat i patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored braće HRVATA! To vam je sudbina još od 1219g kad su vam preci sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji, a i sada vam mira neda prvo SPC sa svojim *****cima i njihovim medijima.

Mile

Evrostart kaže da je Hrvatska po kupovnoj moći preskočila Mađarsku i Slovačku i Rumuniju, iako je zadnja ušla u EU. Čelsi daje za hrvatskog Gvardiola rekordnih 130 mil. E i time postaje najskuplji odbrambeni fudbaler u istoriji! Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA.

Zapadni Turci aka Servi

najružniji lik na travnjaku, džaba mu pare

Ljiljan

Luka Modric je Vlaj

Ne laj pokatoličeni PSU

>>Maradonini preci su *****e iz Hrvatske, a on je svoju ćerku nazvao Dalma po hrvatskoj Dalmaciji jer je tako hteo njegov deda? Lukinu majku Srpkinju je njen brat odveo, na početku rata, na separatističku stranu, ona je pristala na to. Nakon šta su mu ubili dedu od 70g pred kućnim pragom i zapalili kuću, Luka je sa ocem Hrvatom otišao u izbeglištvo, u Zadru. Posle rata je njegova majka otišla u kolonama, zajedno sa još 220.000 srpskih civilima, za svojim poraženim borcima u Srbiju. Posle rata je više nikada nije video ni čuo, a otac mu se opet oženio... treba on to sam ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to srpako zlo bilo 90ih... LUKINA ŽIVOTNA PRIČA Englezi se dive Modriću i Hrvatskoj: Rane iz rata razlog su njegove nepobjedivosti, *****ci su mu ubili djeda na pragu... Noletova majka je Hrvatica iz Vinkovaca, a koju su nakon udaje za Srbina, po običaju, naterali da promeni i veru i ime, a i Nole bi to trebao ispričati novinarima, da svet čuje kakvo je to prokleto srpsko-pravoslavno zlo... TRI DESETLJEĆA BRAKA Srđan Đoković otkrio kako je zaveo Dijanu, Hrvaticu koja je rodila najboljeg tenisača svijeta. ka Geni kameni<<

Zato ste mu SVU FAMILIJU od dragosti poklali

>>Evrostart kaže da je Hrvatska po kupovnoj moći preskočila Mađarsku i Slovačku i Rumuniju, iako je zadnja ušla u EU. Čelsi daje za hrvatskog Gvardiola rekordnih 130 mil. E i time postaje najskuplji odbrambeni fudbaler u istoriji! Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. ka Mile<<

Jovan Dučić

ДВЕ ДУЧИЋЕВЕ ПЕСМЕ О ХРВАТИМА ХОРДА Ми нисмо познали вас по заставама, Ни ваше хероје „од лавова љуће” Све на коленима вукли сте се к нама Носећ мач убице и луч паликуће. Без буктиња иде та војска што ћути, Пожар села светли за маршеве горде… Ваше громке химне не чуше нам пути: Немо убијају децу старе хорде. Поломисте више колевки, о срама! Него херојима отвористе рака, Подависте више њих у постељама, Него што сте у крв срушили јунака. Узели сте очи фрескама са свода, Главе киповима хероја из бајке; Спржили сте семе у страху од плода, И реч убијали убијајућ мајке! Пресити се земља од крвавог вала, Али вам победа не осветли лице; Јер ловор не ниче с буњишта и кала, Он је за хероје, а не за убице!

Jovan Dučić

СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ Ти не знаде мрети крај сломљеног мача, На пољима родним, бранећи их часно Китио си цвећем сваког освајача, Певајућ’ му химне, бестидно и гласно. Слободу си вечно, закржљала раcо, Чек’о да донесу туђи бајонети, По горама својим туђа стада пас’о, Јер достојно не знаш за Слободу мрети. Покажи ми редом Витезе твог рода, Што балчаком с руку сломише ти ланце, Где је Карађорђе твојега народа, Покажи ми твоје термопилске кланце. С туђинском си камом пузио по блату, С крволоштвом звера, погане хијене, Да би мучки удар с леђа дао Брату, И убио пород у утроби жене. Још безбројна гробља затравио ниси, А крваву каму у њедрима скриваш, Са вешала старих нови коноп виси, У сумраку ума новог газду сниваш. Бранио си земљу од нејачи наше, Из колевке пио крв невине деце, Под знамење срама уз име усташе, Ставио си Христа, Слободу и Свеце. У безумљу гледаш ко ће нове каме, Оштрије и љуће опет да ти скује, Чију ли ћеш пушку обесит’ о раме, Ко најбоље уме да ти командује.

Niko

nije sveta krava.

@ljiljan

Luka Modric je Vlaj ka Ljiljan Ko i ti. Preci su vam bili sa karpata. I živjeli blizu ustvari komšije

micelj

Imali sto novije stara je to vijest..

Ivor

Torcido,puši *****

/ Najnovije