Skandal u Dohi: Junak Argentine zgrozio planetu prostačkim potezom!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mili

Nije ni ovom biseru lako, zna da je tu nagradu zaslužio Livaković.

Što nam prikazuje te te gadosti , gdje su zvjezdic

Seljačina, okrenula se prema Francuskim navijačima . Žao mi je Francuza a naročito predsjednika koji je od muke plakao.

Smijesno

***

Inače

Livaković je zaslužio tu zlatnu rukavicu, a Gvardiol nagradu za najmlađeg igrača.

VARgentina

***

Reyy

Prostacka nacija sta ocekivati

fsjekac

je i dana danas Luka Modric. Igra u dva smjera, sa njim imas dva igraca, veznjaka i defenzivca, jako malo grijesi, za ekipu umire na terenu, a jos je covjek kakav Messi nikad nece bit, ni u trecem zivotu od danas. ka Apsolutno najbolji igrac na svijetu Ih! A još je i Hrvat i ima Državu! A vi ni entitet, jelde?

Obicna

***

A tek ¨zmajevi¨ P I janic i Dijamantovic, AHAHAAA

Ih! A još je i Hrvat i ima Državu! A vi ni entitet, jelde? ka fsjekac

Gh

Najgore sudjenje do sada, bez obzira na var, to se zloubotrebljava od sudija iz banana drzava. Ako je sp smotra najboljih selekcija, onda tu moraju biti i najbolje sudije, a ne da se gleda koliko treba sudija iz afrike, okeanije itd. Samo najbolje sudije, pa makar svi bili iz evrope. Kazu ako sudija zezne nekoga vise nikada nece suditi, jeste ali on je zeznuo citavu generaciju koja se 4 godine spremala za to sp i to im niko ne moze vratiti, a on nastimao samo 1 tekmu, obogatio se na njoj, pa vise nikada i ne mora suditi. Primjer je onaj tunizanin koji je priznao maradoni gol rukom i jos se obogatio prodajem lopte sa tog meca. A niko se ne pita kako je on uopste mogao suditi jedno polufinale sp, kao bio jedan od najboljih, ma daj. Dakle, kriminal se isplati i sve dok je takvo stanje u fifi, nema napretka. Svo vrijeme se stimalo da mesi osvoji, sto se vidi kroz silne nepostojece penale, pa je poslije penalda mesi postao penaldesi. Nije bilo ni penala protiv hrvatske ni protiv francuske, naprotiv, obojica igraca su trebala dobiti zuti karton za simuliranje. Zato su i jedni i drugi bili u soku nakon kojeg se tesko vratiti, jer najmanja sitnica odlucuje pobjednika, a ti jednima poklonis prvi gol u tako teskom mecu, koji onda potpuno mijenja taktiku ekipe u nastavku. Da ne pricam o mecu belgija-kanada ili gol japana iz auta, ne moze lopta biti kocka, lopta je okrugla i kao takva ne dira crtu. Osim toga, ako vise od pola lopte predje crtu, to je oduvijek u fudbalu aut, to svako zna.

I sve ce GORE I GORE biti!

Sve namjestenije. Sve prodanije. Istrikovanije... Ide ruku pod ruku sa globalnom hipokrizijom: pod krinkom neke te ****eve demokracije se uvodi fasizam na svim nivoima, cak do zdravstva i ZDRAVLJA koje se bestidno ugrozava. Pa tako i jedan nogomet, kao najvaznija sporedna stvar, nista cudno. Od pocetka sve namjestano da Pesi :) uzme kosku... I uzo djukac. Eto to je.

Boske

Gori od ovog je samo onaj *****ki bojovnik Lovren

/ Najnovije