Skandal na Euru: Hrvatska sve mečeve igrala sa ustaškim grbom na dresu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Ma nemoguće, ma dajte molim vas, pa ovo je napad na Hrvatsku...sada će opet Bošnjaci biti krivi...

Sunce

Moze bit' da im je ispadanje doslo kao neka kazna za tu podvalu...desava se

Ralle

Pa sta se bre bošnje ljutite..dede su vam.nosile.isti ovakav 1943.godine..

Malta

Ja i ...

Role

Pa sta se bre bošnje ljutite..dede su vam.nosile.isti ovakav 1943.godine.. ka Ralle Ralle bre, pa šta se ti javljaš, dedati je nosio kokardu, malo sa Talijanima šurov'o na kraju u Dinarskoj diviziji prodefilovao Zagrebom bježeči ispred partizana i Rusa.

Ivan

Pišete potpune gluposti. Hrvatski grb je nekad počinjao bijelim, a nekad crvenim poljem i to je bilo isključivo zato jer nije bilo određeno kojim poljem treba počinjati. I dan danas na krovu crkve Svetog Marka, između Vlade i Sabora, grb iz 19. stoljeća počinje bijelim poljem. To je napoznatija crkva u Hrvatskoj i nalazi se na milijun razglednica i slika Zagreba. I partizani su koristili hrvatski grb nekad s privim crvenim, a nekad s prvim bijelim poljem. Ima i slika s tim grbom na internetu. Jedino obilježje koje je ustaško je veliko slovo U.

Ivan

Ajme, budalaštine pišete. Evo grb s prvim bijelim poljem iz SFRJ, a na crkvi Svetog Marka iz 19. stoljeća nikad nije ni bio drugačiji nego s prvim bijelim poljem: https://twitter.com/eljkoStani1/status/1262765900261756933/photo/1 Partizani u Karlovcu idu na skup, zastava s prvim bijelim poljem: https://twitter.com/rillyricum/status/1262753265269137410

/ Najnovije