Sjajne vijesti za selektora Baždarevića: Muhamed Bešić se vraća na teren

Radiosarajevo.ba
Sjajne vijesti za selektora Baždarevića: Muhamed Bešić se vraća na teren
Bosanskohercegovački reprezentativac i nogometaš Evertona se vraća na travnjak, u posljednjoj domaćoj utakmici ovog tima u ovoj sezoni Premier lige.

Menadžer Evertona Ronald Koeman potvrdio je da će se Bešić, nakon teške povrede križnih ligamenata koljena, vratiti u postavu, te će na ovoj utakmici sjediti na klupi za izmjene, prenosi zvanična stranica kluba

"Mo (Bešić) je na klupi. Vratio se. Do sada je trenirao i igrao sa našim U23 timom, a sada je spreman da bude dio prvog tima. Dobro će nam doći jer imamo velikih problema sa povredama u prvom timu", kazao je Koeman.

Ovo su dobre vijesti i za fanove bh. Zmajeva, ali i selektora Baždarevića, koji će vrlo skoro moći računati na usluge mladog bh. reprezentativca.

Podsjećamo, Bešić se povrijedio u augustu prošle godine tokom prijateljske utakmice sa Manchester Unitedom i izanjega je težak i dug period oporavka nakon operacije.

Njegov tim se u ovom trenutku nalazi na sedmom mjestu tabele, te će do kraja sezone odigrati nekoliko laganih utakmica, siguran od ispadanja iz Premier lige.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije