Zenica: Vatromet iznad Bilinog polja prije meča, u 17. minuti prekid

Radiosarajevo.ba
Zenica: Vatromet iznad Bilinog polja prije meča, u 17. minuti prekid
Foto: Printscreen / Zenica: Vatromet iznad stadiona Bilino polje

Nogometaši Mladosti upisali su prvu ovosezonsku pobjedu u Premijer ligi Bosne I Hercegovine. Oni su sa 1:0 savladali hit ove sezone, tuzlansku Slobodu. Jedini pogodak na utakmicki postigao je Mujagić u 30. minuti utakmice.

Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine, fudbaleri Zrinjskog, upisali su treću pobjedu u nizu. Mostarci su sa 2:1 slavili u Krupi na Vrbasu.

Domaći tim je u 24. minuti poveo golom Nikolića, ali se Barišić tri minute prije kraja prvog poluvremena pobrinuo za izjednačenje. Pobjedu Mostarcima donio je Ognjen Todorović u 74. minuti.

U derbiju novajlija Tuzla City je sa 3:1 savladao Zvijezdu 09, dok je Radnik u Bijeljini sa 1:0 porazio GOŠK.

Večeras od 20 sati igraju Čelik i Sarajevo, gdje je sjajna atmosfera na Bilinom polju, ali je meč prekinut već u 17. minuti.

U nedjelju od 20 sati igraju Široki Brijeg i Željezničar na Pecari.

Odović uoči derbija: Široki ima odličnu ekipu

Pogledajte dio atmosfere Zenici, prije početka meča Čelik – Sarajevo:  

Susret u Zenici je prekinut kada su navijači gostujuće ekipe bacili baklje u teren. Sudija Branislav Ružić je odveo igrače u svlačionicu. Prema posljednjim informacijama iz Zenice, meč će biti nastavljen.

Pogledajte kako je došlo do prekida: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije