Siopis: Da se bojimo BiH, ne bi ni dolazili u Zenicu

Radiosarajevo.ba
Siopis: Da se bojimo BiH, ne bi ni dolazili u Zenicu
/ Foto: Facebook profil/Manolis Siopis
Veznjak Panioniosa, Manolis Siopis je dobio poziv selektora Grčke Michaela Skibbea za utakmicu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a on ističe da postoji respekt prema našem nacionalnom timu, ali ne i strah.

''Ne pričamo o strahu, ovo je veoma važna utakmica za nas koja će odrediti našu budućnost. Protivnik je veoma snažan i njihov stil igre podsjeća na naš. Kako god, moramo dati sve od sebe da dođemo makar do jednog boda. Postoji respekt prema reprezentaciji BiH, ali ne i strah. Da se bojimo, ne bismo uopšte išli u Bosnu i Hercegovinu. Naša reprezentacija je sastavljena od igrača koji igraju u najboljim evropskim klubovima što znači da možemo napraviti dobar rezultat u Zenici'', rekao je Siopis.

Kako prenosi Sport1, on je dodao kako su svi reprezentativci Grčke ujedinjeni i da je atmosfera u reprezentaciji odlična.

"Selektor zna tačno kako da nas vodi kako bismo ostvarili svoje ciljeve i nakon jednog boda u Belgiji, vrata Svjetskog prvenstva su nam širom otvorena. Optimističan sam i mislim da imamo potencijal da napravimo dobar rezultat u Zenici'', zaključio je veznjak Panioniosa, Manolis Siopis.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije