Zaradio ovacije: Sin Edina Džeke postigao gol na Interovom stadionu

0
Radiosarajevo.ba
Zaradio ovacije: Sin Edina Džeke postigao gol na Interovom stadionu
Foto: Prtscr / Instagram / Edin i Dani Džeko

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije BiH, sinoć je sa svojim Interom slavio domaću pobjedu protiv Udinesea. Ovaj put Džeko nije postigao gol na stadionu Giuseppe Meazza, ali to jeste uradio njegov sin Dani. 

Fudbaleri Intera sinoć su u 23. kolu Serie A savladali Udinese sa 3:1, čime su zadržali 2. mjesto na tabeli i 3 boda prednosti u odnosu na Romu.

No, posebno zanimljiv detalj desio se nakon završetka utakmice. Naime, na Interov teren je izašao Džekin sin Dani i pokazao znakove toga da je naslijedio očevo umijeće sa loptom.

Prevarant s osmijehom: Kako je lopov iz BiH iskoristio ljubaznost da opljačka stanovnike Njemačke?

Prevarant s osmijehom: Kako je lopov iz BiH iskoristio ljubaznost da opljačka stanovnike Njemačke?

Dani je u šesnaestercu odmjerio snage sa sinom Marcela Brozovića. Dobro je iskoristio svoju visinu i mladom Brozoviću oduzeo loptu na petercu, predriblao ga i postigao pogodak, te tako zaradio ovacije sa tribina.

Dani je na teren izašao u patikama na kojima je sa unutrašnje strane iscrtana zastava Bosne i Hercegovine, a sa vanjske strane grb Intera.

Nastupom svog sina pohvalila se Amra Džeko na svom Instagramu, koja je podijelila fotografiju na kojoj Edin Deniju veže pertle i priprema ga za izlazak na teren. 

Edin i Dani Džeko
Foto: Prtscr / Instagram: Edin i Dani Džeko

Džeku su na nedjeljnom meču sa tribina bodrili supruga Amra, sin Dani, kćerka Una, Amrina kćerka Sofije i Edin Džemat, kuhar u Džekinom restoranu u Dubrovniku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije