Simon Rožman doveo miljenika na Koševo: FK Sarajevo dovelo pojačanje iz Slovenije

0
Radiosarajevo.ba
Simon Rožman doveo miljenika na Koševo: FK Sarajevo dovelo pojačanje iz Slovenije
Foto: FK Sarajevo / Edin Julardžija i Senijad Ibričić

Nakon što su kompletirane neophodne procedure, Edin Julardžija zvanično je novi igrač FK Sarajevo. Dvadesetdvogodišnji vezni igrač potpisao je ugovor u trajanju od tri godine.

Edin Julardžija: "Velika je čast potpisati za FK Sarajevo. Znam šta me čeka. Moje lične ambicije, a i ambicije kluba su velike i radujem se prvom zvaničnom nastupu.

Klub je uložio mnogo napora kako bi me doveo u svoje redove i to mi daje još veću motivaciju da se dokažem. Želio bih se zahvaliti na ukazanom povjerenju i obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim želje kluba i navijača."

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Zagrepčanin je prošao Dinamovu škou i označen je kao veliki potencijal. U svojoj karijeri nosio je dresove Slaven Belupa, Šibenika i Gorice gdje je odigrao 32 utakmice. U klub sa Koševa dolazi iz slovenačkih Domžala, u koje je stigao ovo ljeto.

“Edina poznajem još iz perioda dok je bio u Dinamu gdje je bio kapiten u mlađim selekcijama. Prvu priliku smo iskoristili da ga dovedemo u Domžale, a on je svojim pobjedničkim mentalitetom i odličnim karakterom uvjerio sve oko sebe da se radi o odličnom igraču”, zaključio je sportski direktor FK SarajevoSenijad Ibričić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije