Show predsjednika Širokog u svlačionici: Obećao duple premije

Radiosarajevo.ba
Show predsjednika Širokog u svlačionici: Obećao duple premije
Printscreen / Miro Kraljević, predsjednik Širokog

Na Pecari je sinoć bilo vatreno. Prvo na tribinama, gdje su navijači Širomkog Brijega izazvali prekid duela zbog bacanja predmeta u teren, a kasnije u svlačionici gostiju. 

Široki Brijeg je slavio plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine, nakon pobjede nad Sarajevom od 3:2. Show u svlačionici domaćeg tima napravio je predsjednik Miro Kraljević.

Domaći navijači izazvali incident: Prekinuta utakmica u Širokom Brijegu

Široki Brijeg je u 75. minuti postigao pogodak za izjednačenje protiv Sarajeva u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine, a odmah nakon toga uslijedio je novi prekid utakmice. Kovačić je nakon prekida pogodio za 2:2, a onda su domaći navijači izazvali incident ubacivajući predmete u teren, a tom prilikom pogođen je fudbaler Sarajeva Anel Hebibović.

Prvo su igrači Širokog tražili da dobiju duple premije, nakon čega se oglasio Kraljević i rekao: 

“Sve ću vam dati, baš sve!”. 

Pogledajte kako je bilo u svlačionici domaćina:  

Delegat susreta na Pecari: Nesportsko ponašanje publike, domaćin nije osigurao uvjete

Nogometaši Širokog Brijega pobijedili su Sarajevo (3:2) u susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Susret na Pecari kratko je bio prekinut zbog ubacivanja predmeta i pirotehnike u teren od strane domaćih navijača, popularnih Škripara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije