Senzacija na Maksimiru: Sergej Jakirović dovodi najboljeg igrača u historiji Hrvatske?

0
Radiosarajevo.ba
Senzacija na Maksimiru: Sergej Jakirović dovodi najboljeg igrača u historiji Hrvatske?
Foto: GNK Dinamo / Sergej Jakirović

Nogometaši Dinama iz Zagreba i trener Sergej Jakirović iza sebe imaju odličnu i tešku sezonu koju su završili sa duplom krunom.

Iako se prošle takmičarske godine učinilo da bi Hajduk konačno mogao pomrsiti račune Dinamu, hrvatski velikan se ponovo "digao iz pepela" i svoje vitrine napunio trofejima.

Međutim, Splićani sada tek ne misle odustati. Nedavno je na klupu ekipe stigao Gennaro Gattuso, dok se uveliko radi na transferima Ivana Rakitića i Edina Džeke.

Objavljen snimak haosa na Ferhadiji: Muškarac ostao ležati na ulici

Objavljen snimak haosa na Ferhadiji: Muškarac ostao ležati na ulici

S druge strane, ni u Zagrebu ne planiraju sjediti skrštenih ruku. Tako se danas pojavila vijest da bi Sergej Jakirović na Maksimiru mogao dobiti najboljeg hrvatskog nogometaša ikada.

Naime, pojedini izvori izvještavaju da će legendarni Luka Modrić definitivno završiti u ekipi Dinama, ali još uvijek nije poznato kada će se to tačno dogoditi. Gotovo sigurno će iskusni veznjak nastaviti sa Real Madridom barem do zimskog prijelaznog roka.

Modrić bi navodno mogao Modre pojačati početkom sljedeće godine ili najkasnije narednog ljeta, što bi naravno bio brutalan i nestvaran odgovor Dinama na sva pojačanja mrskog rivala Hajduka, piše SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije