Senijad Ibričić poslao poruku navijačima FK Sarajevo

2
Radiosarajevo.ba
Senijad Ibričić poslao poruku navijačima FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo / Senijad Ibričić

FK Sarajevo u subotu je nastavio seriju loših rezultata, remiziravši na Koševu s Igmanom 2:2 i to nakon što je gubio 0:2.

Bordo timu već u srijedu slijedi revanš utakmica četvrtfinala Kupa BiH s Borcem, uoči koje se putem zvanične klupske stranice oglasio sportski direktor kluba Senijad Ibričić, te pozvao navijače na zajedništvo.

"Ovim putem želim kao ekipa iskreno da se zahvalimo našim odanim navijačima na njihovoj nepokolobljivoj podršci, bez obzira na rezultatske neuspjehe. Naše jedinstvo je neupitno, jer smo riješili sve prethodne nesporazume.

Sjajna igra i sigurna pobjeda Studenata nad Slobodom

Sjajna igra i sigurna pobjeda Studenata nad Slobodom

Pozivamo sve strastvene navijače da nas podrže u nadolazećoj utakmici, stvarajući pozitivno i ohrabrujuće okruženje. To je ono što nam u ovom trenutku najviše treba", poručio je Ibričić i dodao:

"Idemo zajedno naprijed, ostavljajući iza sebe izazove prethodne sedmice. Naš stručni štab ne traži krivca za rezultate, takva je priroda fudbala. Sa odlučnošću i predanošću, obećavamo da ćemo dati sve od sebe u narednom periodu. Svi u napad, jedan je Hase", stoji u Ibričićevoj poruci.

“Pozivamo sve strastvene navijače da nas podrže u nadolazećoj utakmici, stvarajući pozitivno i ohrabrujuće okruženje. To je ono što nam u ovom trenutku najviše treba”, poručio je sportski direktor.

Posted by FK Sarajevo on Sunday, March 10, 2024

Susret između Sarajeva i Borca igra se u srijedu, 13. marta od 17:30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije