Senad Misimović: Ne vidim nijedan klub u BiH i regionu, koji finansijski bolje stoji

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrt fašizmu

Zbog tako dobrog stanja u klubu Čelik je završio u kantonalnoj ligi. Željo nije?

Dh

JE,JE, JAČI OD REALA,REALNO..HAHAHAH

Tuner

Na kakvim li je drogama ovaj lik

Okruglo

Ne vidim ni ja dalje od svog nosa

Gh

Sta je sad bosnje, sad vam odjednom odgovara i ovaj dokazani ustasa ili se vi ono zgrazavate od istih? Pa kako da se zgrazavate kad su vam i sami preci bili ustase, hrvatsko cvijece, sto bi musa pusa rekao: dedo, babo, daidza i amidza.

Haha

Ja vidim, zrinjski, koji ne duguje nekoliko plata svojim igracima kao vi i sada ce zaraditi u evropi. Ne prelaze dzaba bosnjacki igraci u hrvatske klubove, jer se tamo zna red, a u bosnjackim klubovima su sve sama pusta obecanja, sadaka, donacija, moljenje i fuzije kao bosna royal, a rezultata nigdje. Zavrsicete vi kao kk bosna, pazi sta ti kazem.

tuner

pogledaj oba mostarska kluba, da vidis ko bolje stoji

tuner

Ja vidim, zrinjski, koji ne duguje nekoliko plata svojim igracima kao vi i sada ce zaraditi u evropi. Ne prelaze dzaba bosnjacki igraci u hrvatske klubove, jer se tamo zna red, a u bosnjackim klubovima su sve sama pusta obecanja, sadaka, donacija, moljenje i fuzije kao bosna royal, a rezultata nigdje. Zavrsicete vi kao kk bosna, pazi sta ti kazem. ka Haha jest, pun zrinjski bosnjaka. kakav li si ti tip hajvancine

/ Najnovije