Senad Misimović nakon izlaska iz bolnice o Želji, navijačima i južnoj tribini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zeljovac

Eto, na glavu su se nasadili da ga otjeraju i doveli diletante koji su nas doveli na prosjacki stap. Covjek je bio osvjezenje u nasem fudbalu od rata naovamo, no ne mogu mahalci sa surovim profesionalcem upravljati i krasti i ono malo željine sirotinje.

Gost

krezubi navijači Želje ne zaslužuju ovakvog gospodina. upali foluška i sad sa uživanjem neka Manijaci gledaju Futbol

Plavi33

Prije svega jedan veliki GOSPODIN!

Plavac mali

Senad je paradigma ovog društva, rastjerati sve što valja da polusvijet dođe na svoke

bh

u ovom postratnom periodu sigurno najbolji predsjednik.... Bilo bi dobro da preuzme konce , ovog puta jos ostrije...

Plavac1921

Hvala gosp. Misimoviću za sve. Naljepši period mog navijanja za Želju je vezan za njega, a nije da nemam godina. Osjećao sam se dio svog Želje više nego ikada. Pravi navijači, ozbiljni ljudi koji mahom sjede na istočnoj isjevernoj tribini nikada nisu ni pomislili da bi on trebao otići i uvjek je imao podršku. Problem je izmanipulisana masa balavaca. Hvala za sve i nadam se da će se nekada vratiti. Još jače bi stajali iza njega. Amare odlazi!

/ Najnovije