Selektor Nestorović pozvao 18 igrača pred utakmicu sa Engleskom

Anadolija
Selektor Nestorović pozvao 18 igrača pred utakmicu sa Engleskom
/ NS BiH
Mlada fudbalska reprezentacija BiH okupit će se u ponedjeljak, 3. oktobra u Vogošći, na pripreme za susret sa Engleskom. Za tu priliku selektor Darko Nestorović pozvao je 18 igrača, koji bi potencijalno mogli nastupiti u ovom susretu.

Utakmica posljednjeg kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koja će biti odigrana 11. oktobra u Walsallu od 16 sati bit će posljednji veliki test za mlade nogometaše, a za Anadoliju je ovom prilikom govorio selektor Nestorović.

"Pred nama je posljednji susret u ovom kvalifikacionom ciklusu gdje ćemo za protivnika imati najbolju ekipu iz naše grupe. Sa Engleskom smo u prvom susretu odigrali 0:0 u Sarajevu. Ako bismo ponovili igru, zalaganje i htijenje kao na tom meču, rezultat ne bi trebao da izostane", rekao je Nestorović.

Nestorović je za ovaj susret pozvao sljedeće igrače: Kenan Pirić (Sloboda), Goran Karačić (Adanaspor, Turska), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Siniša Saničanin (Mladost Lučani, Srbija), Stjepan Radeljić (Stuttgart, Njemačka), Miloš Šatara (Mladost Lučani, Srbija), Ajdin Redžić (Krupa), Amir Hadžiahmetović (Konyaspor, Turska), Damir Sadiković (Krško, Slovenija), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Deni Milošević (Konyaspor, Turska), Armin Ćerimagić (Gornik Zabrze, Poljska), Marin Popović (Čelik), Miljan Govedarica (Sloboda), Asim Zec (Sloboda), Riad Bajić (Konyaspor, Turska).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije