Selektor Ivaylo Petev napušta Bosnu i Hercegovinu, ko je krivac za debakl?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Supci iz NS

A sto bi igrao kad kriminalci iz Nogometnog saveza prodaju mjesa u reprezentaciji i utakmice!!!!! Kako vas nije sramota kritikujete najbolje i najpoštenije igraće a pravi uzrok presućujete.... Bravo Pjana, Dzeko....jako protiv kriminalaca iz Saveza...!!!!

Nisam@Robot

Moci su se dobro Borili, ogromna razlika u odnosu na Finsu tako da i poraz manje boli…Glave gore idemo dalje…Vladimir Petković ili Vahid Halilhodžić samo jedan od njih dvojice nas mogu vratiti u stare sine. I treba ih kontaktirati…Moje je to misljenje, treba igrati na sigurno i nikakve vise Exsperimete raditi… Kadra imamo jako kvalitetnog samo se to mora jos Brusiti.

Gost

Begovic je bio u pravu, Vico, Miske i Petev su problem. Evo vidimo rezultate njihovog (ne)rada i kriminala

Latif

Nikome nije mu jasno da država koja je trula ne moze nista bolje u sportu , a ni drugdje, napraviti nego li je ona sama. Kada je to iko cuo da su reprezentacije Sudana, Libije, Moldavije, Salvadora...napravila sta, neku medalju osvojile. Tu smo mi, u drustvu spomenutih drzava, pa sta god mi umisljali da smo.

Petev

Pa selektor je ispunio svoju dužnost ,nije se plasirao na svijetsko prvenstvo i to vrlo uspješno, do duše potkrala se i jedna pobjeda da neuspjeh bude potpun. Moglo je i gore ali to čeka slijedećeg.

Gool

Stvarno mi nije jasan naslov komentara " Petev napušta BiH... a onda saznam da ide kući na odmor. Ubiše ovi portali.

Munja

Samo vi tekbirajte, saljite dove, i navijajte bosna je sampion... pa lagano na kauc i gledajte mrske vam Srbe hrvate i Sjevernomakedonce na TV-u . Za bolje i niste. PLJUC!!!

Jass

Kakav debakl. Bili smo u 4 šeširu. Završili 4. Nerealni smo. Pa pitaju se nešto i naši suparnici. Veci je debakl sto zviždimo gotovo na svaku gostujuću himnu.

Avdo Bešić

Ma vi ste fujjjj portal

anonimno

najvisi krivac za debakl bih repke vico misimovic.njihje velikosrpska politika dovela svejeovo namjerno uradeno vidise kakosu srozali premijer ligu bih.

/ Najnovije