Selektor BiH slavio pobjedu Hrvatske i zapjevao s navijačicom Zvezde

Radiosarajevo.ba
Selektor BiH slavio pobjedu Hrvatske i zapjevao s navijačicom Zvezde
Robert Prosinečki se ovih dana nalazi u Zagrebu. Posjetu Hrvatskoj selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine iskoristio je da se malo i opusti sa društvom u jednom lokalu u Zagrebu.

Tako je Prosinečki otišao na slavlje u jedan lokal u Rakitju, a tamo je zajedno sa velikom navijačicom Crvene Zvezde Draganom Stojanović otpjevao navijačku pjesmu beogradskog kluba.

Podsjetimo, bh. selektor koji je na klupi Zmajeva zamijenio Mehmeda Baždarevića u dresu Crvene zvezde 1991. godine je, zajedno da bivšim igračem Željezničara Refikom Šabanadžovićem, postao prvak Europe.

Dragana je video objavila na svom instagramu i napisala:

“Bila je to generacija 90/91. Generacija koja je popela Crvenu Zvezdu na krov Europe. Jedan od njih je ovaj čovjek! Robert Prosinečki! Ljudi moji, ne mogu da opišem riječima kakav je osjećaj stajati pored ovakve legende i pjevati pjesmu naše Zvezde! A koliko ovaj čovjek voli Zvezdu, sve će vam biti jasno kad pogledate snimak. Zvezda je emocija!”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije