Fudbaleri Sarajeva krenuli put Armenije, očekuju ih dva treninga

Radiosarajevo.ba
Fudbaleri Sarajeva krenuli put Armenije, očekuju ih dva treninga
Fudbaleri Sarajeva krenuli su jutros put Armenije.

S međunarodnog aerodroma u Sarajevu otišli su za Armeniju, a zbog specifičnosti putovanja u Armeniju, let do glavnog grada pomenute države voditi će Bordo ekspediciju prvo u Dubai, gdje će prvotimci Sarajeva imati presjedanje do Jerevana.

Dolazak u glavni grad Armenije je planiran večeras, a igrači Sarajeva će obaviti dva  treninga u Jerevanu, kako bi se što bolje adaptirali na uvjete za odigravanje utakmice u srijedu.

"Atmosfera u ekipi je dobra i nakon završenih priprema dolazi za nas prva službena utakmica u novoj sezoni. Mogu reći da smo dobro pripremljeni i želimo u Armeniji odigrati dobru utakmicu kako bi ostvarili što bolji rezultat uoči uzvratnog susreta na Koševu.", rekao je Nihad Mujakić, mladi prvotimac Sarajeva uoči polaska ekipe.

Podsjećamo, prvi sutra kvalifikacija za UEFA Europsku ligu između FK Sarajevo i FC Banants igrat će se u srijedu 11. jula s početkom u 15:30 sati (17:30 sati po lokalnom vremenu) uz direktan prijenos na Arena Sport TV, a uzvratni susret na rasporedu je 19. jula na Koševu i igrat će se u 20:15 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije