Sead Sušić: Safeta Sušića u Francuskoj uvažavaju, a u Bosni i Hercegovini minimiziraju

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Zato što su Francuzi imali manje posla sa dotičnim.

Legenda

Pape je legenda ! On je postao poznati fudbaler svojim upornim radom i talentom. U Francuskoj je pokazao i dokazao svoj talenat i profesionalnost.

Ne treba tu puno da se shvati

Koliko su Bosnjaci iskompleksirani. Pokojnom Ciri su se klanjali u zvijezde ga okivali a mi smo mu bili vazda rezervna opcija. Nikad srcem nije bio nas. S druge strane Safet je najbolji bosanski fudbale svih vremena i ist tako trener. Niko, pa ni Ciro, nije napravio uspjeh sa reprezentacijom ravan njegovom. Dzaba, mi ponizavamo svoje a tudje velicamo. Ne treba se cudit sto nas oni ne postuju. Ako su nas ikad postovali to je bilo onda kad smo drzali do sebe i svog, kad im se nismo priklanjali.

Gost_Radio_Sarajeva

Koliko su Bosnjaci iskompleksirani. Pokojnom Ciri su se klanjali u zvijezde ga okivali a mi smo mu bili vazda rezervna opcija. Nikad srcem nije bio nas. S druge strane Safet je najbolji bosanski fudbale svih vremena i ist tako trener. Niko, pa ni Ciro, nije napravio uspjeh sa reprezentacijom ravan njegovom. Dzaba, mi ponizavamo svoje a tudje velicamo. Ne treba se cudit sto nas oni ne postuju. Ako su nas ikad postovali to je bilo onda kad smo drzali do sebe i svog, kad im se nismo priklanjali. ka Ne treba tu puno da se shvati I Hajrović je na pitanje Bosna ili Švajcarska odgovorio Švajcarska, pa nas dečko odvede u Brazil. Ćiro i Pape što se trenerskog poziva tiče ne mogu u istu rečenicu, isto tako kao što ne mogu u istu rečenicu kad govorimo o igračkim kvalitetima istih, ovaj put u drugom smjeru. Kvalitet je glavni, Vahida recimo niko ne osporava.

Upravo tako

Kvaliteta sto se tice Miroslav ne moze na istu, ne recenicu, nego stranicu sa Safetom, kraljem bosanskog fudbala.

Niko

Safeta kao fudbalera ne osporava, a druga stvar je njegova trenerska sposobnost.

/ Najnovije