Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kadija

Kakvu je kaznu dobio sudija?

Kao simpatizer F.K. Sarajeva kazem.

Zasto je uprava Sarajeva sutila kad su ostali klubovi imali isti problem ? Kako F.K.Sarajevo ima lose rezultate toliko vezanih poraza i uprava uvijek poslije poraza ne preuzima odgovornost,vec prica sve i svašta al samo ne o razlogu poraza. Da li neko ima podatak koliko je F.K. Sarajevo promijenilo skupo placenih igrača koji nisu ni odigrali par utakmica. Pa sigurno su milionski iznosi u pitanju,i od tog novca se mogao napraviti stadion. Kako to da F.K. Sarajevo pored tolikog ulaganja novca u klub Gospodina Mirvica,sluzi ko kanta za nabijanje rezultata ostalim klubovima koji jedva sastavljaju financijski pocetak sa krajem ?

Bosanac

***

Sta sad?!?

Je li uslovna ili nije uslovna?!? 7 portala 7 informacija

ned

Mirvić kao nekada Hasić iz Veleža. Još u Mostaru klub ništa nije uradio nego navijači. Ali Vico radi šta hoće. Ima li iko da UEFI pdnese kakvu žalbu i snimke sa suđenja kada igra Borac?

/ Najnovije