Saznajemo: Amar Osim prihvatio ponudu Veleža

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pametan covjek

jer zna da dolazi u jedan od najorganiziranijih klubova u BiH..a usput..cujemo po carsiji se prica da ce Sarajevo od sada imati uslov zasvakog igraca koji im doalzi-da su najmanje 2 godine igrali za Velez:) Nanje su DNO DNA naseg fudbala,pokupise sve iz Veleza, najradje bi kupili cijeli sastav Veleza, samo da promjene dres a sve to rade IZA LEDJA UPRAVE VELEZA!Oo Velez Sarajevu NIKADA ne smije zaboraviti!

Pindžo

Samo žeži brle. Velež je dobar klub. Pričaju da si ti zavalio Željkana, al’ im ja ne vjerujem. Sad će se vidjeti da li si ti stručnjak ili samo prosječan trener. Svako dobro i sretno u Mostaru.

Zvaljo

Ublehas, prevarant,

/ Najnovije