Savo Milošević još uvijek nije izabran za selektora reprezentacije BiH, traje rasprava

0
Radiosarajevo.ba
Savo Milošević još uvijek nije izabran za selektora reprezentacije BiH, traje rasprava
Foto: EPA-EFE / Savo Milošević

Srbijanski nogometni stručnjak, Savo Milošević, još uvijek nije zvanično selektor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U toku je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj bi Milošević  trebao biti izabran za selektora 'A' reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Iako je u prvoj informaciji objavljeno da je Savo Milošević izabran za selektora, do toga nije još došlo.

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Iz Nogometnog saveza je samo stiglo obavještanje da će današnja press konferencija koja je najavljena za 13:00 sati, biti održana pola sata kasnije, u 13:30.

Prema informacijama portala Radiosarajevo.ba očekuje se obraćanje predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića.

Do preokreta je u početku došlo, jer su članovi Izvršnog odbora vodili veliku raspravu oko izbora Save Miloševića za selektora.

Savo Milošević se u subotu 23. septembra, sastao sa direktorom "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdanom Misimovićem, gdje su najvjerovatnije napravili veliki korak ka preuzimanju klupe Zmajeva.

Milošević na klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine sjeda nakon odlaska Mehe Kodre koji je bio selektor samo dvije utakmice. Težak, gotovo nemoguć, zadatak će imati Milošević ukoliko želi da izbori Evropsko prvenstvo 2024 godine.

Kako je portal Radiosarajevo.ba već najavljivao, stručnjak iz Srbije trebao bi sjesti na klupu Zmajeva i povesti ih 13. oktobra kada slijedi gostovanje Lihtenštajnu. Tri dana (16. oktobar) kasnije u Zenici slijedi okršaj sa Portugalom.

/ Anketa

Smatrate li da je Savo Milošević idealan izbor za selektora nogometne reprezentacije BiH?
Rezultati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije