Plavi salon / Sastao se Upravni odbor FK Željezničar, bez Kineza:: Evo o čemu se govorilo

26. 01. 2021. u 14:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Plavom salonu i putem video linka sinoć je održana prva sjednica novog Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Samirom Cerićem.

Skupština Fudbalskog kluba Željezničar je protekli vikend odabrala novog predsjednika i imenovala dva nova člana Upravnog odbora.

Samir Cerić je novi predsjednik FK Željezničar, a dosadašnji Upravni odbor pojačan je s Dinom Osmanovićem i Kinezom Sam. X Lijem.

"Razgovaralo se po pitanju tekućih problema od finansija do usklađivanja statuta i novog modaliteta vezano za investicije i generalno razmatranje sljedećih koraka i načina na koji možemo u najkraćem vremenskom periodu postaviti Klub na zdrave noge. Na taj način želimo ući u kraj sezone uz nadu osvajanja jednog od trofeja. Sjednica je održana u punom sastavu izuzev gospodina Lija s kojim sam se čuo neposredno prije sjednice i s kojim ću ove sedmice razraditi novu strategiju po pitanju sponzorstva, investitora i sportsko-tehnoloških solucija", kazao je nakon sjednice Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar, te naglasio da će klub u narednom periodu o svemu blagovremenu informisati navijače putem svojim zvaničnih stranica.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA