Sarić: Svakom igraču je san da zaigra za reprezentaciju

Radiosarajevo.ba
Sarić: Svakom igraču je san da zaigra za reprezentaciju
Foto: FS BiH / Elvis Sarić
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Trening centru Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) u Zenici spremaju za prijateljske utakmice sa SAD-om 28. januara u Los Angelesu i tri dana kasnije u San Antoniju protiv Meksika.

Izabranici selektora Roberta Prosinečkog će naredni trening odraditi danas u 17 sati, a vezni igrač Sarajeva Elvis Sarić ističe da će ekipa biti spremna za predstojeće susrete.

"Svakom igraču je san da zaigra za reprezentaciju i zbog toga mi ovaj poziv mnogo znači. Nadam se da ću imati priliku da se pokažem u susretima sa dvije jake selekcije. U Zenici radimo kvalitetno i bit ćemo spremni za izazove koji nas čekaju u Americi“, rekao je Sarić.

Sarić je za službenu internet stranicu FS BiH prokomentarisao i igre svog kluba u jesenjem dijelu Premijer lige BiH:

"Uvijek može bolje, ali nakon lošeg starta ispravili smo neke stvari i iz kola u kolo smo podizali igru na veći nivo. Ukoliko nastavimo tako na proljeće, vjerujem da možemo ostvariti veoma dobre rezultate“.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije