Sarajevo je zasjalo Plavim: Pogled na grad prekriven 'vatrom' Manijaka

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedan i jedini

Hej Grbavice, rano ljuta pritisla me teska tuga na trenutak, i pomislim da si sada neka druga. Hej Grbavice, bolna si mi iz daleka gledam ulice tvoje tamo su slike, djetinjstva moga tamo je sve sto je moje. Ko zivot cijeli Miljacka dijeli mene od krila tvog i ne znam kad' cu al' znam da cu doci do doma svog. A onda Zeljin, stadion gledam vidim ponos tvoj zivot cu dati, al' tebe nedam jer ti si zivot moj. Ne budi tuzna kad cujes pjesmu bol sto nasa srca mori jer svaki od nas sto pjesmu pjeva do zadnjeg se za tebe bori. Ko zivot cijeli Miljacka dijeli mene od krila tvog i ne znam kad' cu ad' znam da cu Doci do doma svog. Zbog toga bola kad sa Bristola na tebe gledamo zbog ove pjesme nazad se nesmije nikom te nedamo.

N.G

Ja sam manijak iz gimnaziskog parka već danima sakriven ja gledam te iz mraka i večeras sam ovde o je je

Jeah

Svaka čast na organizaciji izmamili ste osmijeh na lice i najtužnijima sinoć, atmosfera se podigla do neba :). JEDAN JE ŽELJO

/ Najnovije