Šampionska predstava Sarajeva u Banjoj Luci: Majstorija Guliashvilija za velika tri boda

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM.

tuner

ti nisi normalan. sapmionska predstava jedva gledljiva utakmica? kao da je 3:0. stvarno ja ne znam ko tebe drzi uz tastaturu. a borcu dzabe i stilizirani krstovi sa prednje strane na dresovima.

Jedan ali vrijedan

Drazi mi je ovaj bod nego da su prosli Trnavu.

alf

kakva si tri mala boda u nogometu?

pametni i normalni ljudi, a

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM. ka Medi ne kao neki ređe lemezani...

Dffg

BRAVO, BRAVO SARAJEVO.....

Dfgg

Drazi mi je ovaj bod nego da su prosli Trnavu. ka Jedan ali vrijedan &gt;Drazi mi je ovaj bod nego da su prosli Trnavu. ka Jedan ali vrijedan<<NIJE JEDAN NEGO T R I

/ Najnovije