Salihamidžić: Osjećam da Ancelotti ima povjerenja u mene

Radiosarajevo.ba
Salihamidžić: Osjećam da Ancelotti ima povjerenja u mene
Pobjeda nad Borussijom Dortmund u utakmici za Super kup Njemačke donijela je veliko olakšanje igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Bayerna. Nakon nekoliko poraza u pripremnim utakmicama u redovima najvećeg njemačkog kluba bila je primjetna nervo

Osjetilo se to i po reakcijama novog sportskog direktora Hasana Salihamidžića koji je emotivno na klupi proživljavao utakmicu kao da je riječ o finalu Lige prvaka.

Nakon utakmice Salihamidžić i trener Carlo Ancelotti prvi su jedan drugom poletjeli u zagrljaj. Bio je to još jedan znak uzajamnog poštovanja nakon što se legendarni italijanski trener prošle sedmice pohvalno izrazio o novom sportskom direktoru.

"Vrlo dobro surađujem s Carlom. Osjećam da ima povjerenja u mene. On je sjajan trener, koji zagolica karakter igrača. Zaista će biti zabavno raditi s njim", rekao je Braco i dodao da je emotivna proslava pobjede nad Borussijom iznenađenje samo za one koji ne poznaju njegov karakter.

A Carlo Ancelotti? Nakon pobjede u Dortmundu, za La Gazzetta dello Sport izjavio je da će s Bayernom osvojiti Ligu prvaka!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije