Safet Sušić potvrdio za Radiosarajevo.ba: ‘Neću biti novi selektor BiH’

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

I ti si bio već kao i ovi levati i propali smo svaki put, nemoj majke ti, odmaraj negdje...

TNT

Auh, bas si nam sad zadao tezak udarac, razlika izmedju tebe i ovoga sad sto je nogu dobio kao izmedju pepsija i cole. Pokojni Ciro ti je ostavio tada istinske ZMAJEVE na raspolaganje i oni su sami sebe odveli ma SP u Brazol ti nisi, gotovo pa si zamalo i tu priliku upropastio, tada sam i ja moga voditi i sigurno mista losije rezultate ne bih ostvario od tebe, sory.

Uffff dobro je..

.x.x.

Uh, dobro...

...je, ipak da vam kazem SAVEZ NAPOLJE!!!

Ovo je jedan od mnogih iz one klase:

Odlican igrac, nikakav trener. Definitivno najbolja desetka svih vremena iz BiH (drugi je Sliskovic, mislim kao kao desetka....), ali kao trener? Ma bjezi ba.... Interesantno, ni Susic, ni Bazdarevic, ni Sliskovic.... cudno kako igraci koji su grali TU poziciju u nas nisu dobri treneri.

Gost_Radio_Sarajeva

Naravno da nećeš. Samo bi nam još to trebalo.

Sajo

*I ne trebas,stoku si odveo do zvijezda kada si bio selektor pa te jos i kritikovali

/ Najnovije